Familjen

Familjen består av mig, mamma Åsa, min sambo Conny och mina två barn Alexandra och Andreas. Och så har vi ju mormor, Kaarina, förstås, som hjälper oss som barn- och hundvakt när Conny och jag jobbar. Sen får vi ju inte glömma djuren, pudlarna Bobo och Ella, marsvinen Taffie, Mysan, Flip och Fabian, och kaninen Hulda! De tar en väldigt stor tid och plats i familjen och i våra hjärtan.

Alexandra (kallas för Alex och är född -88) går i gymnasiet. Samhällsvetenskapliga linjen med EU-inriktning på Huddinge Gymnasium. Just nu sommarjobbar hon på Connex Hittegodsavdelning. Hon gillar faktiskt att vara där. Tydligen ett väldigt omväxlande jobb, och så är det inte klokt vad folk tappar och glömmer saker hela tiden!
Annars är hon en väldigt söt och trevlig tjej, för det mesta iaf. Hon har väl sina dåliga dagar hon som alla andra- *ler* I vilket fall så sjunger hon i kör och har varit med dem på olika resor, runt i världen. Sist var hon till Taizé, men den här gången var det inte med kören utan med Strängnes Stift. Annars är hon nog som tjejer mest, det är bara killar, musik och smink som gäller! =)

Till Alex hemsida!

Andreas (kallas för Ante och är född -91) går i högstadiet. Inget spännande skolbyte, för det klarade klassen av redan för i 5:an. Då slogs nämligen låg- mellan- och högstadiet ihop till en skola. Han en hejjare på att spela både på datorn och playstationet, fast inte samtidigt förstås! =) Han spelar tennis på Pelletäppan, och han gillar att cykla och far fram som en galning på vägarna under varmare årstider. På vintern är han mest inomhus, han gillar inte snö och kyla så värst mycket!

Conny jobbar som larmoperatör på en privat larmcentral. Det betyder att han har 12-timmarspass och väldigt långa dagar! Vad gör han annars... *hmmm* Tja, för det mesta så landar han nog i soffan, i TV-hörnan. Men han älskar bilar och rally. Han är inte fullt så förtjust i alla djur som jag samlar på mig, men han står ut med dem med. Och han är väldigt snäll! *pussar*

Själv jobbar jag som löneadministratör. Det som om tiden inte räcker till allt jag vill göra! Det är så mycket jag skulle vilja göra men aldrig hinner med... Jag får passa på när jag får en stund över någon gång till att göra allt det där onödiga, som tex knappa lite på datorn.. =) Min mesta tid går till barnen och djuren måste jag erkänna, men det är väl så det ska vara kanske. Och jag önskar att jag hade mer tid att slösa på dem alla!

Sist men inte minst så har vi våran mormor, min mamma! Hon är pensionerad och vår klippa. Hon hjälper oss med barnen, Bobo och matlagning när jag och Conny jobbar. Jag tror inte att våra liv skulle rulla på så smidigt utan henne. Och jag vet att vi definitivt inte skulle kunnat skaffa hund om hon inte kunnat ställa upp med en massa hjälp! Så vi har en himla tur som har henne! Hon har dessutom världens charmigaste katt, Frasse. Han och Bobo är bästisar, även om Bobo inte så gärna vill erkänna det. Men har de inte träffats på ett tag så blir de överlyckliga att se varandra! För en stund, sen busar och bråkar de som vanligt igen... *ler*

Det var lite om oss! En alldeles vanligt familj med ett alldeles vanligt liv! :) Nyheter om oss finns nedklottrade i bloggen (gamla händelser i dagboken).
Jag hoppas du vågar besöka min sida fler gånger, och skriv gärna en rad i
gästboken!

 

© Åsa Hedin 2007 -- 2011